Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
4 comentarii

Poliţiştii locali au efectuat verificări într-un apartament de pe strada Al. Lăpuşneanu şi au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii, constând în modificări interioare, fără a respecta documentaţia tehnică în baza căreia a fost emisă autorizaţia de construire. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 50.000 de lei, şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

De asemenea, poliţiştii locali au efectuat verificări şi la un imobil situat pe strada Oltului, unde au constatat că au fost executate lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, constând în amplasarea unui container. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

Citit 6515 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2019 15:26

4 comentarii

 • postat de jurnalist Luni, 21 Ianuarie 2019 18:31 89.137.137.*** Link la comentariu
  8
  3

  Eu inteleg ca omul a facut o modificare dar daca nu a afectat structura de rezistenta si era doar el proprietar acolo de ce ii dai 5.0.000 lei? e o suma imensa. Asa sunt distrusi cetatenii. De ce nu au spus..pune la loc ca altfel dau amenda? Ei nu..amenda direct..dupa asta se vede cine e politia locala si pentru cine lucreaza...in alte tari iti da avertisment apoi daca nu intri in legalitate iti dau amenda. Daca e casa mea si locuiesc doar eu in ea fac ce vreau si cum vreau in casa la mine! Daca era la bloc unde mai erau si alti cetateni si distrugeam zid de rezistenta sau stalp da! Atunci e corect..dar asa....
  Hai cu banu' la buget ca nu mai avem ! Muncesti un an intreg si vine un nenorocit din asta si iti ia toata agoniseala!
  Si cum se justifica amenda aia de 50.000?! 500 sau 5000 nu era bun aaa?!!

  Raportează
 • postat de Sebastian Luni, 21 Ianuarie 2019 11:51 86.127.209.*** Link la comentariu
  3
  15

  Fac o sugestie de control pentru Politia locala Galati:
  1) Imobilul de pe strada Tecuci colt cu Traian care are nenumarate modificari in interior
  2) Imobilul de pe strada care face legatura intre Domneasca si Cuza, gangul care merge spre gara CFR.
  Ambele imobile sunt proprietatea Primariei Galati

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Luni, 21 Ianuarie 2019 09:11 5.13.206.*** Link la comentariu
  14
  13

  Ghestatul roman, cum sa puna mana pe bani nemunciti! Repede amenzi, nu avertizare, nu aberatii cu "autorizatie de constructie". Odata ce nu afectezi structura de rezistenta a blocului, sau in cazuri fff rare o ingreunezi... nu ai treaba atat timp cat pastrezi partile comune intacte: tronson apa si scurgerile aferente, ventilatie camari.
  Normal ar trebui avizul unui arhitect sau inginer constructor... in caz de ceva amplu si o a2a parere independenta de la cadastru sau insp. in constructii si ATAT! Ce mare rahat avize autorizatii asta e teapa sa-ti permita statul sa modifici ceva ca si cum te lasa popa si primarul sa te... "legal". CA puscariasii is lasati liberi. Tot rahatul asta vine de la pishedei pe ei si primar! Is ahtiati dupa amenzi am auzit ca musca la .... psd.

  PS: sa nu fiu gresit inteles, sunt unii tembeli care modifica sau elimina ziduri de rezistenta... cei diafragma, si grinzi nu ai voie sa te atungi de aceste structuri... altfel e prapad... la cutremur mai mare! Acolo DA!

  Raportează
 • postat de Dani Luni, 21 Ianuarie 2019 07:13 109.166.134.*** Link la comentariu
  4
  30

  Va mirati de ce apar fisuri in blocuri, se inclina, facem mucegai, miroase urat, pai de asta: pereti de rezistenta distrusi, aerisiri astupate
  Ar trebui un control in toate apartamentele

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.