Gala Artelor, premii şi spectacol

Gala Artelor, premii şi spectacol
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Luni, 28 ianuarie, de la ora 18.00, începe ediţia a III-a a Galei Artelor, organizată de Filiala Galaţi a Uniunii Artiştilor Plastici din România, pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

Ca şi în anii trecuţi, vor fi decernate pe scenă, în faţa fanilor sau a simplilor iubitori de artă, trofeele şi premiile de excelenţă pentru anul 2018, pentru cinci secţiuni: Pictură, Grafică, Sculptură, Artă decorativă şi Critică de artă. Vor fi acordate, de asemenea, premii pentru întreaga activitate şi premii speciale.

Ca în toţi anii, spectacolului premierii i se va adăuga un spectacol propriu-zis: muzică specială, interpretată de artişti gălăţeni de gală, unii chiar de faimă naţională, precum tenorul Răzvan Săraru, prim solist la Teatrul de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa, chitaristul Gabriel Bulancea, profesor la Facultatea de Arte a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, Adelina Diaconu, solistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi, precum şi Ioana Bulgaru, finalistă a concursului "X-Factor", ediţia 2018

Citit 1329 ori Ultima modificare Duminică, 27 Ianuarie 2019 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.