Lectură şi teatru pentru copii, în locul tabletelor

Lectură şi teatru pentru copii, în locul tabletelor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cu o carte în mână şi costumaţi în personaje-animale, mici actori gălăţeni vor milita joi-seară, 14 februarie 2019, de la ora 17,00, la Librăria "Donaris" din Galaţi, pentru lectură şi teatru, în locul timpului petrecut pe tabletă sau calculator. Ei vor spune "DA poveştilor, NU tabletelor!" și îi invită pe copiii gălăţeni la spectacolul "Tinereţe fără bătrâneţe", adaptat după cunoscuta poveste a lui Petre Ispirescu, şi în care vor juca şi ei o scenă, alături de actori profesionişti.

Spectacolul va avea loc şi miercuri, 20 februarie, de la ora 18,30, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi este o producţie a Teatrului Muzical "Şapte" din Galaţi.

"Toţi părinţii îşi doresc pentru copiii lor tot ce e mai bun şi cu siguranţă ştiu că un timp de calitate petrecut cu ei nu este în faţa tabletelor. Tocmai de acea îi aşteptăm să redeschidă cartea de poveşti şi să (re)descopere, la spectacolul "Tinereţe fără bătrânețe", aventurile lui Făt-Frumos. Vor vedea că încercările eroului din basme îi vor ajuta pe copii să găsească motivaţia, curajul, încrederea în sine şi perseverenţa", declară Isabela Oancea, cea care semnează adaptarea și regia artistică.

Citit 893 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.