Graba trimite şoferii în spital şi maşinile la cimitir
Foto: GSDG

Graba trimite şoferii în spital şi maşinile la cimitir
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Neacordarea de prioritate, clauza "clasică" a celor mai multe accidente petrecute în oraş, a stat la baza a două evenimente rutiere soldate cu importante pagube materiale, trei răniţi şi perturbarea traficului rutier.

Primul accident a avut loc din cauza unei şoferiţe de 30 de ani, care, conducând maşina pe strada gen. Alexandru Cernat, nu a oprit pentru a se asigura la ieşirea în Tecuci. A lovit în plin un autoturism care cobora spre piaţă, din impact ambele maşini ajungând pe trotuar, una peste cealaltă. Singura rănită a fost chiar şoferiţa vinovată, care a ajuns la spital. Autoturismele, ambele de fabricaţie germană, au fost grav avariate.

Un al doilea accident a avut loc din cauza unui tânăr de 22 de ani, care conducea pe strada Transilvaniei. Ajuns la intersecţia cu Războieni, nu a acordat prioritate şi a lovit în plin un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani. Acesta şi o tânără de 21 de ani, pasageră în prima maşină, au fost răniţi, dar nu au necesitat internarea în spital. În ambele cazuri, poliţiştii rutieri au deschis dosare pentru vătămare corporală din culpă. 

Citit 2422 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2019 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.