Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Zilele libere de Paşti şi 1 Mai au fost noi prilejuri pentru şoferii predispuşi la abateri rutiere să comită ilegalităţi. Mulţi dintre cei care s-au urcat la volan, deşi nu s-au îndurat să plece de la iarbă verde ori de la vreo masă de sărbătoare fără să guste licorile bahice, au avut de furcă cu echipajele rutiere, la fel ca şi cei care, din nerăbdare, au călcat acceleraţia sau au fost "nepoliticoşi" cu alţi participanţi la trafic.
Astfel, dintre cei aproape 400 de contravenienţi ai şoselelor contabilizaţi în minivacanţa de Paşti şi 1 Mai, peste o sută au fost vitezomani, 25 au punctat negativ la capitolul acordării de prioritate la pietoni, iar 21 au picat testul la alcool. Valoarea totală a amenzilor a depăşit 180.000 de lei, pentru 83 de şoferi abaterile constatate marcând şi începutul unei perioade de suspendare a permisului de conducere. În zece situaţii, agenţii rutieri le-au făcut "cadou" conducătorilor auto care au cedat diferitelor ispite câte un dosar penal. Cele mai multe au fost pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi încredinţarea maşinii unei persoane fără permis.

Citit 496 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro