”Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”

”Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!”

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

După succesul de anul trecut, Primăria municipiului Galaţi a dat startul celei de-a doua ediţii a campaniei "Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!" şi colectează jucării, cărţi sau jocuri, pe care le va dărui, pe 1 Iunie, celor aproximativ 450 de copii din centrele sociale finanțate de Consiliul Local.

Gălățenii care doresc să aducă zâmbete pe chipurile micuților din familii defavorizate sunt aşteptaţi, până pe 30 mai, la ora 12,00, la sediul Primăriei municipiului Galați, strada Domnească nr. 54. În holul instituției este amenajat un spațiu unde pot fi depozitate donațiile celor care doresc să se implice în această campanie.

"Vă invităm să fiți alături de noi şi anul acesta, pentru a le face ziua de 1 Iunie mai frumoasă unor copii", este mesajul administraţiei locale.

Citit 1995 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 11:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro