Troleibuz lovit de ambulanţă, pe culoarea verde

Troleibuz lovit de ambulanţă, pe culoarea verde
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu avarierea vehiculelor implicate şi rănirea unei persoane, provocat de faptul că ambii şoferi au considerat că au prioritate, a avut loc marţi, la prânz, în intersecţia străzilor Prelungirea Brăilei şi Frunzei. Un troleibuz care circula pe traseul 104, parte din flota nouă de mijloace de transport a Transurb, a fost izbit în plin de o ambulanţă privată, care transporta o pacientă de la dializă.

Potrivit primelor concluzii ale poliţiştilor, ciocnirea a fost posibilă pentru că ambii şoferi au intrat în intersecţie crezând că au prioritate. "Din cercetări a reieşit că şoferul troleibuzului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care conducea vehiculul dinspre strada Oltului către Inelul de Rocadă, a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. În acelaşi timp, un autoturism care venea pe strada Frunzei, dinspre strada Brăilei, condus de un bărbat de 47 de ani, a pătruns în intersecţie tot pe culoarea verde a semaforului şi a intrat în coliziune cu troleibuzul", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de  cuvât al IPJ Galaţi.

În urma impactului, pacienta din ambulanţa privată, o femeie de 51 de ani, a fost rănită uşor. Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3403 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.