Summer Parade a atras și anul acesta mii de oameni (FOTO)

Summer Parade a atras și anul acesta mii de oameni (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Manifestările dedicate ”Zilelor Dunării” au debutat vineri cu ”Summer Parade”, eveniment care a atras mii de gălățeni, atât ca participanți, cât și ca spectatori. 

Imediat după ora 18,00, grupurile au început să se adune în centrul orașului, iar la ora 19,00 fix cele cinci care alegorice s-au pus în mișcare. Muzica antrenantă, diversă și pe toate gusturile, a fost cea care a cucerit imediat publicul.

Parada a fost deschisă de platforma de poveste, personajele de desene animate, cărora le-au dat viață angajații Teatrului Guliver, animate și de MC Mihai Bejan, fiind atracția pentru cei mici. Au urmat apoi platforma Saxy Clubbing cu MC Coco, DJ Razz şi senzaţionalul Mr. Saxi, Willmark şi dansatoarele profesioniste pe Latino Lover, Antonio Santos şi DJ Bosco, care de pe platforma DiscoMania au trezit amintiri gălățenilor, MC Coco (Mihai Meiroş vor da viaţă platformei Saxy Clubbing. Caravana a fost închisă de mulțimea care s-a adunat în jurul platformei pe care MC Virgil Tăbuș și călușarii au adus aminte de originile noastre românești. Pe traseu fiecare platformă a oprit și a oferit una devărat spectacol. Mai mult, Virgil Tăbuș a pus la cale, ad/hoc, două flah mob-uri pe ritmt de horă și sârbă, iar călușarii au oferit un recital de zile mari. 

Parada, cea mai mare dins sud-estul României a adus laolaltă dansatori de toate tipurile, sportivi, personae cu dizabilități, bicicliști, pasionați de mașini, dar și oameni simpli veniți cu aminalele de companie sau cu copiii. 

Coloana, care a plecat de la ”Nespălata” a parcurs strada Domnească până la Grădina Publică, pe traseu fiind atrași foarte mulți gălățeni care și-au arătat încântarea pentru că un astfel de eveniment se organizează în orașul nostru. 

Summer Parade este deja la cea de-a treia ediție ediție, iar organizatorii promit multe surprize și anul viitor. 

Acțiunile ”Zilele Dunării” vor continua și sâmbătă, când vor avea loc mai multe croaziere pe Dunăre.

Foto: Bogdan Codrescu

Citit 4680 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Iunie 2019 05:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.