Loc de joacă neamenajat corespunzător

Loc de joacă neamenajat corespunzător

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Amenajarea locurilor de joacă din cartierele gălăţene lasă, de multe ori, de dorit. De aceea, părinţii sunt nevoiţi să ia cu asalt marile parcuri ale oraşului, astfel încât copiii lor să se poată bucura de câteva ore de joacă în siguranţă.

Pe strada Energiei nr. 9, în zona Siderurgiştilor, se află un astfel de parc de cartier, dotat cu echipamente de joacă nefuncţionale sau învechite. Un balansoar rupt, câteva leagăne şubrede şi nesigure şi o fostă groapă de nisip, pe a cărei suprafaţă creşte iarbă. Cât despre gazon, dacă putem denumi astfel pâlcurile de iarbă crescute după voinţa naturii, a fost tăiat de curând, astfel încât copiii să nu se mai piardă în bălării. "Mi se pare oribil. Mă mir că au venit şi au tăiat iarba, că era dezastru. Balansoarul ar trebui reparat. Avem nevoie de parcuri civilizate", ne-a declarat Alina Andrei, mama unui copil de 10 ani.

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 11:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro