Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" din Galaţi îşi aşteaptă spectatorii, duminică, 25 august, la o întâlnire estivală cu Ion Suruceanu şi Corina Chiriac, care vor cânta la Galaţi, la Grădina "Leonard". 

"Parada vedetelor" îi va aduce la Galaţi pe doi dintre cei mai îndrăgiţi artişti - Ion Suruceanu şi Corina Chiriac, pe 25 august, începând cu ora 19,30. Alături de aceştia vor urca pe scenă şi soliste ale Liricului gălăţean, Florentina Andronic, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol, acompaniate de orchestra de Revistă, condusă de Nicolae Mantu.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe a anilor ’70 şi ’80 demonstrează, de câte ori urcă pe scenă, că piesele sale nu au vârstă. Cui nu-i place să fredoneze piese consacrate ale Corinei Chiriac, precum „Strada speranţei”, ”Opriţi timpul”, ”Deschide fereastra”, ”Şi ieri şi azi și mâine”? La cei 70 de ani, respectabila artistă şi realizatoare de televiziune are o condiție fizică şi o energie de invidiat, molipsind publicul cu voie bună. Toţi cei care îndrăgesc muzica retro nu ar trebui să piardă ocazia de a cânta alături de artistă "Ce mică-i vacanţa mare!".

Nu trebuie ratată nici şansa unei reîntâlniri cu interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu. Acesta îşi selectează piesele îndrăgite cu multă pasiune, unele dintre ele sunt interpretate ani sau decenii la rând, devenind şlagăre îndrăgite, pentru altele îşi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu mulţi profesionişti şi compozitori importanţi. Într-un interviu, Ion Suruceanu mărturiseşte: "De 20 de ani, nu pot scăpa de porecla "Celentano din Moldova" ori "Celentano sovietic". Am căpătat-o, nu cu ajutorul melodiei "Nezabudka", care are mai bine de douăzeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Când mi-a dat piesa "Nezabudka", Veaceslav Dobrînin nu ştia că va deveni hit". Printre melodiile lui Suruceanu, pe care tot românul le fredonează, se numără "Ce seară minunată!", "Cumpăraţi flori!", "Ninge floarea de tei" sau "Sărut, femeie, mâna ta!".

Preţul unui bilet este de 54 de lei.

Citit 1696 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 18:58

1 comentariu

 • postat de littlejohn Joi, 22 August 2019 22:08 5.13.193.*** Link la comentariu
  0
  2

  Mai urcă pe scenă, soliștii Mihai Anton și Ionuț negrișanu!!!!!!!
  Spectacol prezentat de Ionuț Negrișanu!!!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.