Street Food Festival - ultima zi

Street Food Festival - ultima zi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE. Street Food Festival | Nici măcar cei care sunt la dietă nu trebuie să lipsească de la Street Food Festival. Chiar dacă nu eşti amator de preparatele de la chioşcuri, ai ce să faci zilnic în Grădina Publică. Poţi participa la proiecţiile de film în aer liber, care încep în fiecare zi de la ora 20,00 şi se termină la ora 21,30. "Nuntă în offside" (30 august); "Omul care l-a omorât pe Don Quijote" (31 august) şi "America, venim!" (1 septembrie).

Nu trebuie ratate nici concertele, cu muzică de toate genurile şi toate gusturile. Astfel, la VRTW Area vor putea fi ascultaţi vineri, 30 august 2019, Duro Disco, iar pe scena mare vor urca Dimitri's Bats (ora 19,00) şi Byron (ora 21,00).

Sâmbătă, 31 august, de la 16,00, va fi Abasc şi de la 19,00 - Alexincase. De la 19,00, la scena mare, va cânta Maru, iar de la 21,00 - Golan.

În ultima zi, de la 16,00 şi 19,00 vor fi Ezirk şi Kosta, iar la scena mare, de la 19,00 - Soul Serenade şi Grimus.


Astăzi, 29 august 2019, debutează în Grădina Publică unul dintre evenimentele care se doreşte a oferi gălăţenilor o experienţă cât mai complexă - Street Food Festival, care pe lângă  mâncăruri pe toate gusturile, va avea şi concerte în aer liber, cinema, degustare de vinuri şi ateliere pentru copii.

Timp de patru zile, de astăzi, până pe 1 septembrie, vor fi câte două runde de concerte pe zi, ateliere pentru copii, cinema în aer liber şi foarte multă mâncare pentru toate buzunarele şi gusturile. Cu alte cuvinte, paradisul mâncăcioşilor se va muta la Galaţi, în Grădina Publică.

Standurile cu mâncare - peste 40 de bucătării mobile şi peste 80 de reţete inedite preparate de chefi pricepuţi – de la mâncare cu specific asiatic, unguresc şi italian până la cele cu origini româneşti, americane şi mexicane vor putea fi vizitate începând de astăzi de la 12,00 şi vor sta deschise până la ora 23,00. În acelaşi timp, nu uitaţi nici de degustările de vinuri de la Wine Garden. 

Între orele 12,00 şi 21,00, copiii sunt aşteptaţi la Kid Zone, cu ateliere de pictură pe faţă, pictură pe obiecte din ceramică, dar şi clovni care să-i distreze.

Tot astăzi, de la ora 20,00, sunteţi aşteptaţi şi la o proiecţie de film în aer liber, "Povestea iubirii". 

De la ora 16,00 şi 19,00 e concert cu Alexincase şi Vast Solo la VRTW Area. Tot de la 19,00, dar pe scena mare a festivalului va cânta Lucia, iar de la 21,00 va fi rock alternativ cu cei de la The Mono Jacks.

Lucia (Lucia-Maria Popescu) este o cântăreață de muzică pop-soul. Ea și-a făcut debutul în februarie 2012 prin intermediul unei preluări a piesei „Silence”. Versiunea sa a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube, iar muzica Luciei a fost intens comentată de site-urile de specialitate din România. Au urmat apoi concerte, naţionale şi internaţionale, dar şi lansarea unui album de debut care poartă numele piesei care a adus-o în lumina reflectoarelor.

The Mono Jacks, o trupă de rock alternativ din România, și-a făcut loc încet, dar sigur, în preferințele fanilor genului. Doru Trăscău este fondatorul trupei, un om care, spune el, „nu poate trăi fără muzică”. Povestea lui începe pe peronul unei stații de metrou din București. În anul 2000, Doru a înființat AB4, trupă care a luat în 2003 trofeul pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Award, în Edinburgh, Scoția. S-a destrămat ulterior, dar Doru nu a renunțat la visul lui. A fondat, în 2008, The Mono Jacks, proiect care a durat nouă ani. După o scurtă pauză, din primăvara lui 2017, aceasta e din nou pe scenele din Capitală și din țară. 

Concertele, proiecţiile de film şi atelierele pentru copii vor fi deschise în fiecare zi de festival, de la aceleaşi ore.

Citit 7946 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.