Două anexe s-au făcut scrum la Cişmele
Foto: ISU Galați

Două anexe s-au făcut scrum la Cişmele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Intervenţie de urgenţă a pompierilor gălăţeni, luni, în localitatea Cişmele, comuna Smârdan. Alarma a fost dată la Numărul Unic de Urgenţă 112, pompierii fiind anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la un saivan din localitatea Cişmele.

O autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Galaţi s-a deplasat la locul indicat. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta la două anexe gospodăreşti, existând şi pericolul de propagare la casa aflată în imediata apropiere. În timpul intervenţiei, deşi proprietarul casei le-a spus militarilor că are şi o butelie, dar că aceasta nu se află în incintele cuprinse de flăcări, aceştia au descoperit recipientul chiar în zona în care se manifesta incendiul. Pompierii au reuşit să înlăture butelia, evitând astfel şi o explozie.

Din fericire, salvatori au reuşit localizarea incendiului şi limitarea efectelor acestuia, înainte ca acesta să se extindă. Cu toate acestea, cele două anexe, în care se aflau lemne, s-au făcut scrum. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Pompierii urmează să stabilească, în urma unei anchete, care a fost cauza producerii incendiului.

Citit 1443 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.