Şi-a pierdut viaţa pe calea ferată

Şi-a pierdut viaţa pe calea ferată

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Un bătrân din localitatea Munteni şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să traverseze calea ferată. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, nu a auzit semnalele acustice ale trenului şi a fost lovit în plin de locomotivă.
La faţa locului a fost solicitat de urgenţă un echipaj medical, însă leziunile suferite i-au fost fatale bătrânului. „Am fost solicitaţi să intervenim în localitatea Frunzeasca, comuna Munteni, pentru un bărbat care fusese victima unui accident feroviar. Din păcate, pacientul avea răni mult prea grave, incompatibile cu viaţa, cadrele medicale fiind obligate să declare decesul”, ne-a explicat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Secţia Regională a Poliţiei Transporturi Galaţi, care a demarat o anchetă în acest caz. „Bărbatul în vârstă de 76 de ani a încercat să traverseze calea ferată prin loc nepermis şi fără să se asigure. Mecanicul trenului Interregio Iaşi - Bucureşti a folosit semnalele acustice de mai multe ori, însă acestea nu au fost auzite de bărbat. Din păcate, mecanicul nu a putut evita impactul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Galaţi.

Citit 1326 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 19:42

1 comentariu

 • postat de Smaranda Marți, 22 Octombrie 2019 21:13 86.122.130.*** Link la comentariu
  6
  3

  NU cred că mecanicul de locomotivă nu putea evita impactul cu acel bătrânel, persoane care se știu că nu aud bine, iar în acea zonă fiind și macazuri de cale ferată, cu atât mai mult trebuia să aibă și o viteză redusă!
  Probabil că bătrânelul nici nu a știut pe care cale ferată, după macazuri, va veni trenul morții!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.