Răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac

Răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 24D, între localităţile Cuca şi Băleni. Conform poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 44 de ani, care, în ciuda faptului că circula pe o ceaţă densă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. "Într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a izbit de un copac. În urma impactului extrem de violent, atât şoferiţa, cât şi un pasager, un bărbat în vârstă de 43 de ani, au fost grav răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La faţa locului au intervenit atât echipaje ale ambulanţei, cât şi ale SMURD, cadrele medicale acordându-le primul ajutor răniţilor înainte de a-i transporta la spital.

Poliţiştii gălăţeni au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, oamenii legii urmând să stabilească şi dacă şoferiţa consumase sau nu băuturi alcoolice, aceasta neputând fi testată la faţa locului.

Citit 2207 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.