Astăzi mergem cu autobuzul

Astăzi mergem cu autobuzul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o discuţie care a durat mai bine de patru ore, sindicaliştii de la Transurb au semnat, totuşi, un protocol cu Primăria. „Mergem la sediu ca să lămurim oamenii, să iasă mâine pe traseu”, ne-a declarat, monosilabic, liderul sindicatului şoferilor Transurb, Dumitru Lungu.

„În proporţie de 95 la sută, şoferii sunt de acord cu reluarea lucrului, pentru că nimănui nu îi convine să facă grevă. Ne cerem scuze gălăţenilor pentru neplăceri”, ne-a declarat şi Horaţiu Ghirlande, membru al Sindicatului Şoferilor.

Protocolul semnat între sindicalişti şi reprezentanţii Primăriei consfinţeşte oferta salarială expusă, ieri, de viceprimarul Ciumacenco, precum şi realizarea unor investiţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

În plus, s-a mai stabilit ca, de pe 8 februarie, Ghiţă Paraschiv să revină la conducerea Autobazei nr. 1, să se desfiinţeze „norma” de amenzi pentru controlori, iar din martie, pensionarii să nu mai lucreze la Transurb.  

În finalul protocolului scrie că „participanţii nu vor suporta consecinţe de orice natură din partea conducerii, în condiţiile reluării imediate a lucrului”. Aşadar, este puţin probabil ca astăzi să nu circule autobuzele.

Citit 1506 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.