Programul manifestărilor dedicate Revoluției

Programul manifestărilor dedicate Revoluției
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Duminică, 22 decembrie 2019 România sărbătorește 30 de ani de Libertate. Cu acest prilej, Instituția Prefectului Județului Galați, organizează o serie de manifestări împreună cu Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Garnizoana Galați, Consiliul Județean Galați, Primăria municipiului Galați, Inspectoratul de Poliție al Județului, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Eremia Grigorescu” și Poliția locală Galați. Mai întâi, evenimentele vor fi deschise, în cadrul Festivalului "Tudor Pamfile", cu un recital de colinde în faţa Catedralei Arhiepiscopale, în intervalul orar 11,00-12,30.

Ulterior, manifestările vor continua la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluției din Decembrie 1989, de lângă Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Acolo, între orele 13,00 și 13,30, după prezentarea onorului și intonarea Imnului de Stat al României, va avea loc depunerea coroanelor de flori din partea prefectului județului Galați, președintelui Consiliului Județean, primarului municipiului, comandantului Garnizoanei, dar și ale altor instituții și organizații interesate.

După aproximativ același program, comemorările se vor desfășura și la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluției din Decembrie din Cimitirul „Eternitatea”, începând cu orele 14,00. În plus, aici va fi oficiată și Slujba de pomenire a eroilor, iar manifestările vor fi încheiate cu defilarea Gărzii de Onoare, în intervalul 14,55-15,15.

Citit 1552 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.