Chef de weekend cu final însângerat

Chef de weekend cu final însângerat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O seară liniştită de duminică s-a transformat la Lieşti într-o încăierare de pe urma căreia unul dintre bătăuşi a fost transportat la spital cu tăieturi şi vânătăi pe tot corpul.

Victima conflictului, un bărbat de 39 de ani, povesteşte că în jurul orei 22,00 se afla la barul din localitate, la o bere, împreună cu alţi consăteni.

„Erau vreo patru inşi care m-au luat la bătaie şi m-au înjunghiat. Au fugit până să vină poliţia”, a spus lieşteanul internat acum la secţia de Neurochirurgie.

„A fost adus un domn care a fost prelucrat la modul tradiţional românesc, prin multiple incizii cutanate pe ambele coapse, laterotoracic şi pe gât, atât cât să sângereze puţin, fără să moară”.

„A fost o încheiere aproape tradiţională a chefului din bar între comeseni. Probabil că Poliţia îşi va face datoria, probabil că respectivii vor fi eliberaţi şi cercul virtuos al alcoolului şi vicios al societăţii române îşi va relua mişcarea”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul, care susţine că a fost atacat fără motiv, nu a depus plângere la Poliţie. Potrivit Cristinei Tatulici, purtător de cuvânt Poliţia Galaţi, în acest caz se efectuează cercetări iar dacă victima va prezenta un certificat medico-legal se vor lua măsurile care se impun.

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.