Ajutat de jandarmi, după ce a fost muşcat de un câine

Ajutat de jandarmi, după ce a fost muşcat de un câine
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un echipaj de Jandarmerie, aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi, a observat, sâmbătă seară, în jurul orei 21,30, în faţa unui cazinou aflat pe strada Oţelarilor un grup de persoane lângă care se afla un bărbat căzut.

Jandarmii s-au apropiat şi au observat un bărbat, de aproximativ 50 ani, căzut pe asfalt, lângă acesta fiind un grup de trei tineri care se chinuiau să îi oprească hemoragia de la picior. În spatele bărbatului, pe trotuar, jandarmii au observat urme de sânge, astfel că au încercat să afle ce s-a întâmplat. Oamenii legii nu au reuşit însă să afle prea multe. Şi asta pentru că atât bărbatul rănit, cât şi tinerii care se aflau lângă el, au refuzat să ofere detalii.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe, iar până la sosirea cadrelor medicale jandarmii, ajutaţi de doi trecători, au improvizat un garou pe care l-au aplicat pe piciorul bărbatului, pentru a-i opri sângerarea, plaga fiind între gambă şi gleznă.

„Martorii şi persoana agresată susţin că plaga se datorează unei muşcături de la un câine de luptă din rasa pitbull, dar nu au dorit să depună plângere şi nu au dat alte detalii privind producerea incidentului, ori dacă câinele a fost sau nu asmuţit de către proprietar sau de alte persoane”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galaţi.

Citit 4523 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2020 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.