„Christiana” vine în atelierul primăverii

„Christiana” vine în atelierul primăverii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe 3 martie s-a născut încă un proiect al inimilor, la sediul Şcolii de Arte şi Meserii P.P. Neveanu din Ţiglina I *

Împletind firul alb cu firul roşu, şi inocenţa copiilor de la Şcoala de Arte şi Meserii P.P. Neveanu cu dragostea oferita de elevii Şcolii Postliceale Sanitare „Christiana” Galaţi, precum şi de voluntarele Fundaţiei de Sprijin a Vârstnicilor, generaţiile s-au reîntâlnit la P.P. Neveanu.

Bucurie în lumea gesturilor care contează

Şase copii cu deficienţe de auz, 14 elevi viitori asistenţi medicali generalişti şi şase voluntare de la Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor Galaţi şi-au pus imaginaţia la bătaie pentru o idee care i-a aşezat pe toţi la masa de lucru. Iar proiectul nu a fost unul oarecare!

Întreg grupul a trecut la muncă în cadrul unui atelier de lucru în care s-au confecţionat… felicitări şi mărţişoare. Acţiunea s-a derulat în cadrul proiectului „Suntem prietenii tăi”, un parteneriat deja existent între Şcoala Postliceală „Christiana” din Galaţi şi Şcoala P.P. Neveanu.

Şi muncă, şi distracţie

Cald şi firesc, pregătirea felicitărilor şi mărţişoarelor s-a petrecut în atmosferă de joc, copiii şi voluntarii primind în dar flori şi cadouri din partea Şcolii Postliceale Sanitare „Christiana”.

Imaginaţia şi talentul elevilor cu deficienţe au ieşit încă o dată la iveală, iar viitorii asistenţi medicali coordonaţi de  doamna Nina Streşină - motorul acestei acţiuni – au reconfirmat deviza şcolii „Christiana”: „Un om pentru oameni”.

Citit 1611 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.