Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Galaţi anunţă că reluarea activităţii cu publicul se va face gradual, cu evitarea în continuare a contactului fizic direct şi respectarea distanţei sociale corespunzătoare.

Accesul în sediul Casei Judeţene de Pensii Galaţi se va realiza controlat, la parterul instituţiei unde s-au organizat trei puncte de lucru cu publicul. Cele trei ghișee se deschid mâine, 15 mai. La Ghişeul nr. 1 se vor putea obţine informaţii cu privire la plata ajutoarelor de deces, plata pensiilor, inclusiv cele restante, schimbare adrese. La Ghişeul nr. 3 se pot face depuneri de dosare noi de pensii şi alte cereri însoţite de documente în original, în timp ce la Ghişeul nr. 4 se vor înregistra contractele noi de asigurare, se va face platacontribuţiilor CAS şi vor fi eliberate adeverinţe de stagii de cotizare. 
Audienţele şi consilierea de specialitate vor fi asigurate, în continuare, telefonic şi prin e-mail sau, în cazuri de urgenţe, care nu suportă amânarea, prin rotaţie de către unul dintre directori.
Pentru depuneri cereri recalculare, petiţii, sesizări, alte tipuri de solicitări se va folosi poşta electronică, portalul CJP Galaţi, sau cutia poştală de la intrarea în instituţie.
Fiecare solicitare va fi însoţită de un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a fi comunicat în timp util numărul de înregistrare.
Informaţii suplimentare pot fi solicitate telefonic la 0236.416.585 (Galaţi) şi 0236.820.410 (Tecuci) sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Citit 1301 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 16:44

1 comentariu

 • postat de Cetatean Joi, 14 Mai 2020 18:31 84.117.41.*** Link la comentariu
  0
  7

  V-ati asigurat...Sunteti tare sensibili
  Ce v-as tine eu 12 ore in praf de var sau de uree
  sa vedeti cum este...
  Va bateti joc de mediul privat care va baga banii in buzunare
  Unde este dreptatea? Stati la birou ca niste trantori la aer conditionat
  fara sa va pese ca un om necajit are si el dreptul la o informatie.
  Ce sa gasesti pe net? Minciuni?
  Informatii eronate si neadevarate?
  Ne tot indemnati sa accesam internetul pt comunicare cu voi
  pe cand voi ne furnizati doar minciuni, falsuri grosolane
  in tot ce reprezinta anii de munca, sporuri...etc.
  Sa va fie riusine!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.