Casa de Pensii anunţă reluarea activităţii cu publicul

Casa de Pensii anunţă reluarea activităţii cu publicul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Galaţi anunţă că reluarea activităţii cu publicul se va face gradual, cu evitarea în continuare a contactului fizic direct şi respectarea distanţei sociale corespunzătoare.

Accesul în sediul Casei Judeţene de Pensii Galaţi se va realiza controlat, la parterul instituţiei unde s-au organizat trei puncte de lucru cu publicul. Cele trei ghișee se deschid mâine, 15 mai. La Ghişeul nr. 1 se vor putea obţine informaţii cu privire la plata ajutoarelor de deces, plata pensiilor, inclusiv cele restante, schimbare adrese. La Ghişeul nr. 3 se pot face depuneri de dosare noi de pensii şi alte cereri însoţite de documente în original, în timp ce la Ghişeul nr. 4 se vor înregistra contractele noi de asigurare, se va face platacontribuţiilor CAS şi vor fi eliberate adeverinţe de stagii de cotizare. 

Audienţele şi consilierea de specialitate vor fi asigurate, în continuare, telefonic şi prin e-mail sau, în cazuri de urgenţe, care nu suportă amânarea, prin rotaţie de către unul dintre directori.

Pentru depuneri cereri recalculare, petiţii, sesizări, alte tipuri de solicitări se va folosi poşta electronică, portalul CJP Galaţi, sau cutia poştală de la intrarea în instituţie.

Fiecare solicitare va fi însoţită de un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a fi comunicat în timp util numărul de înregistrare.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate telefonic la 0236.416.585 (Galaţi) şi 0236.820.410 (Tecuci) sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Citit 2025 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.