Motorină furată pentru utilajele agricole

Motorină furată pentru utilajele agricole
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un şofer al unei firme de transport a fost prins de poliţişti şi jandarmi în timp ce fura două de tone de motorină din autotrenul pe care îl conducea. Bărbatul, de 46 de ani, cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, a fost surprins pe DJ 253, în afara localităţii Umbrăreşti-Deal, în timp ce scotea combustibil din cisterna vehiculului de serviciu şi îl încărca în două rezervoare, aflate în remorca unei autoutilitare, pregătită pentru transport.

"Polițiștii au constatat că produsul petrolier fusese scos, din primul compartiment al cisternei, printr-un orificiu de măsurare aflat în partea superioară a acesteia, fără a fi îndepărtate sau distruse sigiliile", explică cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferul le-a spus oamenilor legii că motorina pe care o sustrăgea urma să fie vândută unor proprietari de utilaje agricole din zonă. Combustibilul nu a mai ajuns să fie folosit la muncile câmpului, iar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Citit 2182 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.