CFR Tren direct Galați - Constanța, pe perioada verii

CFR Tren direct Galați - Constanța, pe perioada verii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

CFR Călători reîncepe programul estival de transport "Trenurile Soarelui", care se va desfășura în acest an din 12 iunie până pe 6 septembrie. Programul constă fie în prelungirea până la Mangalia a unor trenuri care aveau ca destinație Constanța, fie prin introducerea unor trenuri care au ca destinație exclusivă litoralul Mării Negre. Va fi crescută, de asemenea, frecvența curselor între Constanța și Mangalia.

În ceea ce privește Galațiul, va fi reintrodus trenul direct spre Constanța, cu plecare la ora 5,35 din Galați și sosirea la 9,07. Trenul va circula în perioada 27 iunie - 6 septembrie și va scurta cu aproape două ore varianta actuală cu care gălățenii ajungeau pe litoral, cea cu schimbare în Făurei. Prețul unui bilet la clasa a II-a va fi de 57 de lei. Conform CFR Călători, trenul direct de întoarcere de pe litoral, care va circula în aceeași perioadă, va avea ora de plecare din Constanța 17,57 și ora de sosire în Galați 22,00.

Purtarea măștii de protecție în tren este obligatorie. Studenții și elevii beneficiază de gratuitate la călătoria la vagon clasa a II-a.

Citit 9991 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.