Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În perioada 10-12 iulie, sub autoritatea Instituției Prefectului, au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii virusului Sars Cov2.
În cadrul acțiunii, au fost verificate 808 societăți comerciale, fiind aplicate șapte sancțiuni contravenționale operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public/ privat/ închis pentru care au fost instituite interdicții/ restricții și două sancțiuni contravenționale pentru modul necorespunzător de amenajare a teraselor, privind distanța dintre mese, valoarea totală a acestora însumând 6.000 de lei.
De asemenea, au fost aplicate: 231 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție individuală, în valoare totală de 26.100 de lei; 63 la Legea nr. 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 34.000 de lei; două la Legea nr. 12/1990, în valoare totală de 2.000 lei, și 379 de sancțiuni pentru încălcarea legislației rutiere conform prevederilor OUG 195/2020, în valoare totală de 109.621 de lei.
La aceste acțiuni, au participat 610 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, 58 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați, 6 reprezentanți din cadrul ANPC Galați, 10 reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Galați, 7 reprezentanți din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și 73 de polițiști din cadrul Poliției Locale Galați.

Citit 1964 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro