Transporta oameni precum sacii de cartofi

Transporta oameni precum sacii de cartofi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Inconștiență fără margini. De asta a dat dovadă un șofer în vârstă de 66 de ani, care efectua transport de persoane folosind o autoutilitară de marfă. Mai mult, bărbatul nu avea licență de transport și înghesuia în autoutilitară peste 20 de persoane, asta în ciuda faptului că suntem în plină pandemie de coronavirus și autoritățile recomandă distanțarea socială. Transportul a fost oprit de polițiștii de la Rutieră, care l-au tras pe șofer pe dreapta, la primele ore ale dimineții, pe strada Brăilei.

”Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deține autorizație de transport. În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deși  acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă”, ne-au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Șoferul le-a spus oamenilor legii că primea 250 de lei pentru o cursă. Polițiștii au sancționat conducătorul auto cu amendă contravențională în valoare de 3.000 de lei. Mai mult, oamenii legii au ridicat și plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului, suspendând astfel dreptul de circulație pentru o perioadă de șase luni.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constat că două dintre cele 21 de persoane descoperite în interiorul autoutilitarei nu purtau mască de protecție. ”Două persoane aflate în autovehicul au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, întrucât nu purtau mască de protecție”, au conchis reprezentanții IPJ.

Citit 2225 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2020 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.