Maria Crăciun l-a făcut pe Mărgineanu să-şi ceară iertare (VIDEO)

Maria Crăciun l-a făcut pe Mărgineanu să-şi ceară iertare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Maria Crăciun, una dintre vocile minunate ale Galaţiului, a fost, sâmbătă seara, între cei opt concurenţi misterioşi ai emisiunii "Falsez pentru tine", de la Pro Tv. Mihai Mărgineanu, consiliat de Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor, ar fi trebuit să-şi dea seama cine are voce şi cine nu, judecând doar după felul în care arată, şi să facă un duet cu finalistul sau finalista. La final, Mărgineanu a avut toate motivele din lume să regrete decizia luată.

Mihai Bobonete a prezentat-o pe Maria Crăciun dezvăluind că a cântat în duet cu Al Bano şi în faţa papei, la Vatican. Mihai Mărgineanu a refuzat să creadă: "Nu cântă! Pe care l-ai auzit cântând în faţa papei de la Roma? Dacă ar fi cântat în faţa papei, aş fi auzit şi eu, măcar!". Monica Anghel s-a arătat şi ea sceptică: "Ea e mult prea mititică, e o mânuţă de omuleţ, ca să aibă vocea atât de gravă!". În schimb, cu toţii au fost cuceriţi de frumuseţea şi dulceaţa Mariei, numind-o "căpşunică" şi "zmeurică".

După ce a fost eliminată din concurs, Maria şi-a exprimat dezamăgirea - "Eu chiar voiam să cânt în duet cu Mihai Mărgineanu!" - şi a dovedit din plin că esenţele tari se ţin în sticluţe mici, interpretând melodia "Of, inimioară", cu care Luminiţa Dobrescu a cucerit Cerbul de Aur.

"Vai, cât de bine cântă! Ce frumos!", a exclamat Anna Lesko, încă de la primele acorduri. De altfel, Anna a fost singura convinsă că Maria cântă! Monica Anghel, care se îndoise de vocea Mariei, rămăsese cu gura căscată de admiraţie, Gojira îşi pusese mâinile în cap, iar Răzvan Fodor o sorbea din priviri. Mihai Mărgineanu, principalul vinovat de eliminarea Mariei, a mărturisit cu sinceritate şi regret: "Mă, da' proşti am fost!". "Lasă-mă să-mi cer scuze în faţa fetei acesteia! N-am crezut nicio secundă că poţi să cânţi atât de frumos!", a insistat Mărgineanu.

Pentru că Monica Anghel şi-a dorit să-i afle povestea, Maria Crăciun a povestit că a avut onoarea să cânte în duet cu Al Bano, atât la Vatican, în faţa papei, alături de alţi artişti, cât şi la Bucureşti!

Mai trebuie precizat că emisiunea a fost filmată înainte de participarea Mariei Crăciun la "Vocea României".

Citit 4040 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.