Finanţare pentru anveloparea a patru blocuri

Finanţare pentru anveloparea a patru blocuri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puţin de 8.760.483 de lei cu TVA - din care 5.185.544 de lei cu TVA, asistența financiară nerambursabilă - reprezintă valoarea totală a proiectului "Creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe E7, E8, C21, C22, strada Regiment 11 Siret nr. 27, 35, 29, 31 din municipiul Galați".

Contractul de finanţare europeană a fost semnat ieri de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, Luminița Mihailov. Potrivit primarului, este cea mai mare finanţare europeană pentru anveloparea blocurilor pe care a reuşit să o atragă municipalitatea până în acest moment. Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este în derulare.

Conform Primăriei, principalele lucrări de care vor beneficia imobilele vizează: anveloparea clădirilor, termoizolarea casei scării cu polistiren extrudat, izolarea planșeului peste subsol, termohidroizolarea terasei, schimbarea tâmplăriei cu profile din PVC culoare albă, cu geamuri termoizolante, schimbarea lămpilor de iluminat existente cu lămpi de iluminat tip LED şi refacerea trotuarelor perimetrale.

Citit 1182 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.