Ambulanță SMURD, avariată în misiune (VIDEO)

Ambulanță SMURD, avariată în misiune (VIDEO)
Captură imagine video cameră supraveghere
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un șofer din Galați a rămas pieton pentru următoarele două luni, după ce a încălcat o regulă importantă privind acordarea de prioritate vehiculelor aflate în misiune. Accidentul s-a petrecut într-o intersecție în care, de altfel, tamponările pe fondul neacordării de prioritate sunt ”tradiționale”, respectiv la răscrucea străzii Basarabiei cu bulevardul George Coșbuc.

Acest ultim eveniment soldat din fericire doar cu pagube materiale, s-a produs din vina șoferului unui autoturism Opel, care circula pe Coșbuc, și care nu a aprecia corect semnalele acustice ale unei ambulanțe care urca pe Basarabiei. A crezut că are timp să traverseze intersecția, numai că a ajuns în același timp cu autospeciala aflată în misiune.

Așa cum se poate vedea pe imaginile preluate de pe sistemul de supraveghere a traficului din zonă, a șters practic botul mașinii SMURD, după care a mai mers câțiva metri. Polițiștii ajutați de declarațiile șoferului de pe salvare, ale martorilor, dar și de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din intersecție au ajuns la concluzia că șoferul Opelului a greșit.

”Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional pentru neacordare de prioritate, fiindu-i reținut permisul de conducere și suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 3736 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.