Ambulanță SMURD, avariată în misiune (VIDEO)

Ambulanță SMURD, avariată în misiune (VIDEO)

Captură imagine video cameră supraveghere
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
3 comentarii

Un șofer din Galați a rămas pieton pentru următoarele două luni, după ce a încălcat o regulă importantă privind acordarea de prioritate vehiculelor aflate în misiune. Accidentul s-a petrecut într-o intersecție în care, de altfel, tamponările pe fondul neacordării de prioritate sunt ”tradiționale”, respectiv la răscrucea străzii Basarabiei cu bulevardul George Coșbuc.

Acest ultim eveniment soldat din fericire doar cu pagube materiale, s-a produs din vina șoferului unui autoturism Opel, care circula pe Coșbuc, și care nu a aprecia corect semnalele acustice ale unei ambulanțe care urca pe Basarabiei. A crezut că are timp să traverseze intersecția, numai că a ajuns în același timp cu autospeciala aflată în misiune.

Așa cum se poate vedea pe imaginile preluate de pe sistemul de supraveghere a traficului din zonă, a șters practic botul mașinii SMURD, după care a mai mers câțiva metri. Polițiștii ajutați de declarațiile șoferului de pe salvare, ale martorilor, dar și de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din intersecție au ajuns la concluzia că șoferul Opelului a greșit.

”Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional pentru neacordare de prioritate, fiindu-i reținut permisul de conducere și suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 2943 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 00:00

3 comentarii

 • postat de Decebal Luni, 31 August 2020 22:37 89.137.225.*** Link la comentariu
  3
  2

  Ambulanta trebuia totusi sa intre mai lin in intersectie stiind ca vin altii cu viteza dar se pare ca cel cu opel e vinovat pt ca desi ceilalti erau opriti el a intrat si avea cam 60. Nu a incetinit prudent la intersectie chiar daca avea verde sau era distras de altceva de nu s-a uitat ca vine ambulanta si cu semnalale acustice pornite. Sigur nu e vinovat chiar de tot cu m se spune dar nu a circulat preventiv si cu atentie. Parerea mea. Intersectia nu e blestemata. Nu are nimic. soferii nu stiu sa conduca si multi conduc si beti la volan iar foarte multi dintre ei mai ales de la tara sau din etnie nu au permise. Pe mamaia se stie..cluburi si droguri.

  Raportează
 • postat de Chips Luni, 31 August 2020 11:23 109.166.155.*** Link la comentariu
  0
  18

  @FARA NUME, absolut, intersectia e de vina, nu soferul care doarme...

  Raportează
 • postat de FaraNume Luni, 31 August 2020 10:25 93.122.248.*** Link la comentariu
  6
  5

  INTERSECTIA BLESTEMATA!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.