Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Pompierii sunt mereu acolo unde este nevoie de ei, așa că militarii gălățeni s-au mobilizat pentru o nouă misiune. Este vorba despre o misiune mai diferită decât cele cu care militarii sunt obișnuiți. Chiar dacă scopul este identic, cel de a salva vieți, de data aceasta pompierii au ales să se alăture unei campanii de donare de sânge, intitulată sugestiv “Salvatorii donează pentru viață”.

Aatfel, începând din 7 septembrie, 30 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi, donează sânge la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Galați, pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge. Mai mult, militarii care s-au vindecat de coronavirus vor dona și plasmă, pentru a le da o șansă în plus pacienților aflați în stare gravă pe un pat de spital.

Gestul pompierilor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii, cel în cauză fiind accesibil oricărei persoane sănătoase.

Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua.

Citit 627 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.