Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
1 comentariu

În cadrul unui ceremonial militar-religios dedicat Zilei Pompierilor din România, care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne,  pompierii români care s-au remarcat pe timpul misiunilor încredințate, prin salvarea de vieți omenești sau prevenirea unor situații cu urmări grave, au fost recompensați de către ministrul Ion-Marcel Vela.
Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” al județului Galați a fost sergent major Alin Hâncu, care a primit „Emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență” pentru devotamentul, curajul și spiritul de sacrificiu dovedite pe timpul derulării intervențiilor de salvare a vieții și bunurilor materiale ale semenilor. "El este cunoscut de către toți colegii ca un tânăr cu multe calități personale deosebite, care a transformat meseria de salvator într-o pasiune, ghidat de sentimentul de solidaritate față de semeni. La începutul lunii ianuarie, când era pe DJ251 în localitatea Schela, o maşină a derapat pe carosabil şi a fost acroşată de alte două autoturisme, după care a ajuns în şanţ. Colegul nostru, aflat la locul incidentului, a salvat din interior două victime blocate, în pericol să se sufoce din cauza fumului de la compartimentul motor”, ne-a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.
Comanda ISU Galați, întreg colectivul, dar și noi îi transmitem sincere felicitări pentru modul exemplar în care a reprezentat uniforma pe care o poartă și județul Galați.

Citit 990 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 01:31

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro