Mănăstirea Metoc a oferit tablete electronice pentru elevi

Mănăstirea Metoc a oferit tablete electronice pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cinci elevi de la Școala Gimnazială Nr. 24 din Galați au primit tablete electronice și alte daruri donate de Mănăstirea "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" - Metoc din Galaţi. Valoarea totală a dispozitivelor electronice donate cu acest prilej se ridică la 3.500 de lei. Elevii vor putea astfel să participe la cursurile școlare susținute online.

"La inițiativa Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, anul acesta, programul social-filantropic desfăşurat anticipativ de Mănăstire, cu prilejul hramului, a fost îndreptat către elevii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. Între mănăstirea Metoc şi Şcoala Nr. 24 există o veche, frumoasă şi fructuoasă colaborare, anul acesta împlinindu-se 188 de ani de la înființarea în două chilii ale mănăstirii a primei şcoli publice din Galaţi.

În fiecare an, sărbătoarea Soborului Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil este prilej de bucurie şi de binecuvântare pentru mănăstirea gălăţeană, dar şi pentru Şcoala Gimnazială Nr. 24, aflată în imediata apropiere, întrucât ambele îşi sărbătoresc ocrotitorii spirituali", se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Galați.

Citit 1352 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.