Controale la angajatori, până pe 24 noiembrie

Controale la angajatori, până pe 24 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspecția Muncii a anunțat că a început o campanie națională de controale, pentru a verifica dacă firmele care au peste 50 de salariați au trecut la munca la distanță, acolo unde se poate, sau dacă și-au decalat programul de lucru. Verificările mai urmăresc și respectarea regulilor de securitate și sănătate în muncă (SSM).

"Luând în considerare necesitatea asigurării, în continuare, a unei protecții adecvate împotriva îmbolnăvirii cu coronavirusul SARS-CoV-2, se impune intensificarea controalelor desfășurate de Inspecția Muncii, în vederea verificării și conștientizării angajatorilor cu privire la aplicarea legislației care reglementează stabilirea unor programe individualizate de muncă, munca la domiciliu, munca în regim de telemuncă, precum și cu privire la asigurarea unui mediu de muncă sigur pentru securitatea și sănătatea lucrătorilor", a declarat Dantes Nicolae Bratu, șeful Inspecției Muncii.

Campania națională de controale la angajatori se desfășoară până pe 24 noiembrie. autoritățile că verificările se vor face inclusiv sâmbăta.

Citit 895 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.