Spectacol online la Muzical - „Balul Operei - Christmas Festival”

Spectacol online la Muzical - „Balul Operei - Christmas Festival”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” Galați îi invită pe iubitorii de muzică duminică, 20 decembrie, la spectacolul "Balul Operei – Christmas Festival", care va fi difuzat live, pe pagina de Facebook a instituției, de la ora 19,00.

Programul spectacolului, dirijat de maestrul Cristian Sandu, conține importante lucrări muzicale din opere și operete, precum și colinde din repertoriul internațional și românesc.

Soliștii care vor interpreta în cadrul spectacolului, alături de orchestra și baletul Teatrului, sunt: Ana Băcanu, Adelina Diaconu, Florentina Soare, Lăcrămioara Crihană, Adrian Mărginean, Florin Bobei, Constantin Lupu și Valentin Vasopol. Regia artistică îi aparține lui Adrian Mărginean, iar coregrafia spectacolului poartă semnătura maestrului de balet Gabriela Gegea.

Evenimentul este filmat cu sprijinul Kinelink și sponsorizat de către Clubul Rotary Vigoris Galați, cu sprijinul partenerilor Euro Construcții SRL și DMT Marine Equipment SA Galați.

Spectacolul "Balul Operei – Christmas Festival" va putea fi vizionat prin live streaming pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Operetă „N. Leonard” Galați.

Citit 1076 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 03:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.