Florin Cîțu este noul premier
Foto: Marian Calestru

Florin Cîțu este noul premier
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, 22 decembrie 2020, decretul prin care îl desemnează pe Florin-Vasile Cîţu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, anunţă Administraţia Prezidenţială

Şeful statului a susţinut în aceast seară o declaraţie de presă în care a anunţat decizia de a-l desemna pe Florin Cîțu pentru poziția de prim-ministru.

Prim-ministrul desemnat al României, Florin Cîțu a mulţumit pentru încredere atât preşedintelui, cât şi coaliției de centru-dreapta.

„Vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama și știu perioada dificilă prin care trece România și vreau să le garantez că voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă și de lungă durată.

Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. În același timp, fiecare minister și fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Mă voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire", a declarat Florin Cîţu.

Citit 1554 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2020 21:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.