Lucrări şi pe bulevardul Henri Coandă

Lucrări şi pe bulevardul Henri Coandă

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Primăria Galați anunță că, până pe 13 martie 2021, se vor executa lucrări la calea de rulare a tramvaiului de pe bulevardul Henri Coandă și la trotuarul de pe partea dreaptă a acestei artere, pe sensul de mers către bulevardul George Coșbuc. "Precizăm că mijloacele de transport vor circula în continuare pe traseele existente, intersecțiile cu străzile Grigore Ventura și Traian Vuia rămânând deschise traficului auto. Instalația de semaforizare din intersecția cu strada Grigore Ventura va fi menținută în funcțiune, iar cea din intersecția cu bulevardul Traian Vuia va funcționa în galben-intermitent. Atragem atenția că mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor", transmite Primăria.

Citit 1730 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 19:24

1 comentariu

 • postat de Terente...din Galati Miercuri, 20 Ianuarie 2021 09:13 86.34.180.*** Link la comentariu
  2
  3

  Nu mai prelungiti prin mijlocul orasului, si acolo unde traficul este infernal, cai de rulare pt. tramvai!
  De ce nu ganditi o linie care sa deserveasca in paralel cu centura orasului? Ar obliga redistribuirea fluxului de calatori dinspre centru spre periferie, nu invers.
  De la intrarea in Exportlemn, prin limita terasamentelor de cale ferata limitrofe lacului Brates, apoi pe la Metro si de acolo spre Tirighina, pe langa Catusa?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.