A murit medicul gălățean Dumitru Cristea

A murit medicul gălățean Dumitru Cristea
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Lumea medicală din Galați este în doliu, după ce profesorul doctor Dumitru Cristea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici gălățeni, a încetat din viață. Doctorul Cristea a fost directorul Spitalului Județean Galați, dar și președinte al Colegiului Medicilor Galați.

”Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a domnului doctor Dumitru Cristea, medic primar ORL (otorinolaringologie), fost director al Spitalului Clinic de Urgență Galați, fost șef al secției ORL, un excelent profesionist, o persoană cu o cultură foarte vastă și de o distincție rar întâlnită. Rămas bun, domnule doctor”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Spitalului Județean Galați.

Anunțul de pe rețeaua de socializare a strâns sute de reacții și de comentarii. ”Am avut onoarea să-l cunosc și să-l apreciez ca medic, coleg de birou și prieten de familie! Era un OM excepțional din toate punctele de vedere, un mare caracter, un familist desăvârșit, care și-a iubit enorm soția și copiii! Dumnezeu să-l odihnească în lumină”, a scris un utilizator.

Citit 21956 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 02:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.