Traficul rutier, închis total la Tirighina. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier, închis total la Tirighina. Care sunt rutele ocolitoare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Din cauza surpării apărută în carosabilul străzii Brăilei (zona Tirighina) în noaptea de luni spre marți (VEZI AICI DETALII), administratorul drumului, în speță Primăria Municipiului Galați a decis, miercuri, 17 februarie, închiderea totală a traficului rutier pe acest segment de șosea care corespunde DN 25. 

Șoferii, atât cei care conduc vehicule grele, cât și vehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, au la îndemână două variante pe perioada cât în zona afectată se vor face expertizele geotehnice și lucrările de reparații.

”S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Șendreni, sensul giratoriu de la Nalba, și la Independența. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independența - Slobozia Conachi - Galați. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Șendreni - Brăila - Galați”, a anunțat, miercuri, Biroul de Presă al Primăriei Galați. 

Tot de meircuri, se suspendă cursele care asigură traseul de autobuz numărul 30. Reluarea curselor pe acest traseu va fi anunțată în timp util.

Citit 4307 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 11:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.