166 de amenzi pentru încălcarea normelor sanitare

166 de amenzi pentru încălcarea normelor sanitare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ultimele 24 de ore dinaintea zilei în care au intrat în vigoare noile restricții determinate de creșterea ratei de infectare cu COVID-19 în Galați a plouat cu sancțiuni în rândul celor care au încercat, prin diverse mijloace, să fenteze normele de protecție sanitară.

Echipajele de Poliție și Jandarmerie prezente în stradă au verificat, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 2.500 de persoane și 137 de societăți comerciale. Totodată, polițiștii au controlat 173 de locații de genul restaurantelor, parcurilor și locurilor de joacă, precum și 202 mijloace de transport. Ca urmare a neregulilor constatate, au aplicat 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.100 de lei.

"Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus", a punctat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 1214 ori Ultima modificare Luni, 29 Martie 2021 02:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.