Cu un comentariu pe Facebook poţi ajuta copii merituoşi

Cu un comentariu pe Facebook poţi ajuta copii merituoşi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 13-24 aprilie, Fundația Inimă de Copil alături de ING Bank România derulează o campanie de donații pentru proiectul "Un sat, un copil". Proiectul vizează susținerea copiilor din familii defavorizate care locuiesc în peste 20 de sate din patru județe din Sud-Estul României: Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui. Este vorba despre tinerii care au rezultate remarcabile la învățătură și care își doresc foarte mult să continue să învețe, să își cultive pasiunile, însă nu au posibilitatea de a face acest lucru.

Cei care doresc să se implice în susținerea copiilor au posibilitatea de a dona direct prin intermediul aplicației mobile Home’Bank, prin accesarea bannerului de campanie sau intrând la secțiunea Plăți > Donează. Dacă aceștia nu sunt clienți ING, pot dona direct în contul Fundației Inimă de Copil: RO98RNCB0141032886400001.

Altă variantă pentru cei care vor să susțină copiii din comunitățile defavorizate este participarea în campania derulată pe paginile de Facebook și Instagram ale ING Bank România. Aceștia trebuie să scrie în comentarii la postările dedicate campaniei despre pasiunile lor când erau copii și să dea tag persoanelor care i-au ajutat să le urmeze. Comentariile vor fi transformate ulterior în donații de câte 3 euro din partea ING pentru Fundația Inimă de Copil.

Toți banii strânși vor fi folosiți de Fundație pentru a le oferi copiilor burse lunare de câte 250 de lei pe lună, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere pentru creșterea încrederii în sine.

Citit 1064 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.