Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Peste 60 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, peste 170 de pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declarați vindecați și cinci, în stare gravă, au decedat, în ultimele 24 de ore.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 733 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 64 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 26.318. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 23 de persoane au fost reconfirmate.
Din nefericire, ziua de marți a mai adus încă cinci decese în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă la 761.
Tot marți, 20 aprilie, 175 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 24.486 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, marți, 20 aprilie, se aflau în carantină la domiciliu 387 de persoane, 729 erau în izolare la domiciliu, două în carantină institituționalizată, iar alte 342, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 123.790 de teste.

Citit 844 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 18:35

1 comentariu

  • postat de G-Man Miercuri, 21 Aprilie 2021 12:01 82.76.134.*** Link la comentariu
    0
    1

    din momentul in care vaccinarea se va face la liber pentru oricine oricand si oricum toti mortii de covid vor fi trecuti in carca lui Darwin sau pe constiinta celor care propaga si lanseaza informatii false despre vaccin.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro