Inspectoratul Şcolar şi Universitatea, în dezbatere pe tema vaccinării

Inspectoratul Şcolar şi Universitatea, în dezbatere pe tema vaccinării

Ministrul secretar de stat Kallós Zoltán
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministrul secretar de stat din Ministerul Educaţiei Kallós Zoltán va fi prezent joi, 22 aprilie 2021, la Galaţi pentru a participa la dezbaterea "Vaccinare şi testare pentru învăţare", organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos".

Evenimentul se va desfăşura cu participare fizică, dar şi online. În sala Senatului de la Universitate, începând cu ora 10,00, vor fi prezenţi, alături de ministrul secretar de stat, reprezentanţi ai celor două instituţii organizatoare, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Prefecturii.

La dezbatere, vor participa online toţi directorii instituţiilor de învăţământ din judeţ.

Citit 767 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 00:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro