Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O iniţiativă foarte bună a fost adoptată de studenţii de la Facultatea de Educatie Fizică și Sport, Specializarea Kinetoterapie şi motricitate specială. Aceştia s-au decis să vină în ajutorul seniorilor de la Universitatea vârstei a treia (U3A). Studenții de anul III ai specializării Kinetoterapie și motricitate specială, coordonați de asistentul universitar kinetoterapeut Daniel-Andrei Iordan, au conceput un program de recuperare individualizat pentru seniori, în baza diagnosticelor de la medicii specialiști curanți, pe care aceștia le-au prezentat. Seniorii care participă în programul de recuperare sunt vaccinați și beneficiază de aceste facilități în mod gratuit.

Pe baza cercetărilor demarate, studenţii şi profesorul lor coordonator intenţionează să dezvolte un program, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, privind recuperarea kinetică la persoanele de vârsta a treia.

„Felicităm colegii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pentru inițiativă. Universitatea noastră a încurajat în permanență cercetările destinate promovării activităților fizice și sănătății populației”, a declarat prof. univ. dr. ing. Lucian Georgescu Puiu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Citit 856 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 14:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro