Ediţie aniversară CrissMusic Festival (FOTO)

Ediţie aniversară CrissMusic Festival (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi a găzduit, în weekend, CrissMusic Festival - ediţia a X-a, un concurs dedicat celor mai talentaţi copii şi tineri.

“Vinovaţi” pentru această ediţie aniversară sunt Cristina şi Valentin Vasopol, artişti ai Teatrului „Nae Leonard” şi Ioana Alexandra Bordei, adică profesorii „CrissMusic Canto School”.

Juriul a fost format din Luminiţa Anghel, Tudor Turcu, Emilia Savu, Gabriela Alexandra Florea şi Claudiu Vişan, iar concurenţii au venit din Galaţi, Tecuci, Bacău, Moinești, Slobozia, București, şi… Afumați!

Da, de la Afumaţi a venit Laura Ion, câştigătoarea Marelui Trofeu al festivalului, în valoare de 3.500 de lei. Laurei i s-au alăturat, pe podium, Adnana Mocanu din Galați, care a cucerit Trofeul Junior, în valoare de 500 de lei şi Diana Iancu din Brăila, care şi-a adjudecat Trofeul Senior, în valoare de 1.000 de lei.

Competiţia a fost una serioasă, cu aproape 180 de intrări pe scenă, copii extraordinari de buni, după cum am aflat de la directorul festivalului, Valentin Vasopol.

Citit 1737 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 11:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.