Reabilitare și eficientizare energetică a Maternității "Buna Vestire"

Reabilitare și eficientizare energetică a Maternității "Buna Vestire"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Reabilitarea și eficientizarea energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Buna Vestire" - lucrări la trei dintre corpurile de clădire: pavilionul B (ginecologie și ATI), corpul administrativ și corpul pentru centrală - vor fi realizate cu fonduri europene, anunță Primăria Galați. Instituția tocmai a semnat un nou contract de finanțare europeană, în valoare de 8,6 milioane de lei, din care aproximativ 3 milioane de lei reprezintă contribuția de la bugetul local.

"Este vorba despre lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă la clădiri, lucrări de reabilitare termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calității aerului interior, lucrări de modernizare a instalației de iluminat aferente clădirii, lucrări de management energetic pentru clădiri și măsuri conexe", transmite Primăria.

Termenul pentru implementarea proiectului este 31 martie 2023.

Primăria Galați reamintește că mai are în implementare, la Maternitatea "Buna Vestire", un alt proiect cu fonduri europene de 16 milioane de lei pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului. Totodată, în luna iunie a fost semnat și un contract de finanțare europeană de peste 150.000 de euro privind dotarea unității cu echipamente și consumabile medicale, în contextul COVID-19.

Citit 867 ori Ultima modificare Vineri, 27 August 2021 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.