Ziua Întreprinzătorilor, sărbătorită și la Galați

Ziua Întreprinzătorilor, sărbătorită și la Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) Galaţi organizează miercuri, 8 septembrie, în parteneriat cu Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi, "Ziua Întreprinzătorilor din România" - eveniment de referință cuprins în calendarul oficial al sărbătorilor nominalizate la nivel național, precum şi cea de-a XXI-a ediţie a Festivităţii de recompensare a performanţei şi cunoaştere a celor mai puternici actori ai mediului economic gălăţean.

Manifestarea beneficiază, de asemenea, de suportul Consiliului Local Galaţi, al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) - Filiala Galați şi al Asociaţiei Tehnopol Galaţi.

Ziua dedicată întreprinzătorilor va avea și o latură formativă, menită să contribuie la adaptarea mediului de afaceri local la noile provocări ale mediului economic. În acest sens, cu începere de la ora 11,00, la sala de conferințe a CJ Galați, se va desfășura simpozionul cu tema "Digitalizarea - o cerinţă majoră în dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri, Romania Tech Nation. Oportunităţile create de Planul Teritorial de Tranziţie Justă Galaţi".

Așa cum se cade de Ziua Întreprinzătorilor, cele mai performante firme gălățene vor fi prezentate și aplaudate la scenă deschisă, în cadrul unei festivități speciale, ce se va desfășura, cu începere de la ora 15,00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini".

Citit 1078 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 22:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.