COVID-19. Peste 150 de noi cazuri şi patru decese, în weekend

COVID-19. Peste 150 de noi cazuri şi patru decese, în weekend
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Numai duminică, 19 septembrie, au fost raportate 52 de noi infectări depistate la testările efectuate în decurs de 24 de ore. Au fost raportate patru decese în rândul persoanelor infectate şi a crescut numărul gălățenilor internați în spitale și al celor izolați la domiciliu.
Galațiul a încheiat o nouă săptămână cu un număr de persoane infectate în creștere. Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 1.406 de pacienţi testaţi într-un interval de 48 de ore, 153 au fost declaraţi purtători ai noului coronavirus. Totalul gălățenilor declarați infectaţi de la debutul pandemiei ajunge astfel la 29.027. Distinct de cazurile nou confirmate, sâmbătă și duminică au fost raportate 7 cazuri pozitive la a doua testare a pacienților aflați sub tratament. Din păcate, patru bolnavi au pierdut lupta cu virusul weekendul trecut, ceea ce face ca numărul total de decese înregistrat în județul Galați să crească la 979. Tot în cursul weekendului, 67 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. 31 au fost confirmați "negativ" sâmbătă, 18 septembrie, în timp ce 36 au primit verdictul de ”vindecat” duminică. În total, 27.303 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate. Duminică, 19 septembrie, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 892 de persoane,  iar alte 130, în izolare instituţionalizată. În carantină instituționalizată apăreau 136 de persoane. În izolare la domiciliu se regăseau 560 de gălățeni. De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 205.735 de teste.

Citit 1060 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:41

1 comentariu

 • postat de Adrian
  Luni, 20 Septembrie 2021 11:26
  89.39.81.***
  3 nevaccinați și 1 vaccinat...că văd că a dispărut informația..
  1
  4
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro