Dezbatere alături de scriitorul Varujan Vosganian

Dezbatere alături de scriitorul Varujan Vosganian
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cunoscutul scriitor Varujan Vosganian, propus în 2015 de către Uniunea Scriitorilor din România (USR) drept candidat la Premiul Nobel pentru Literatură, va participa în acest weekend, la Galaţi, la o dezbatere-provocare, atât pentru creatori, cât şi pentru cititori, sub titlul "Literatura în era digitală". Astfel, prim-vicepreședintele USR onorează Filiala Sud-Est a Uniunii, condusă de poeta Florina Zaharia, breaslă care organizează această întâlnire cu sprijinul Consiliului Județean Galați și al Muzeului de Istorie "Paul Păltănea", vineri, 1 octombrie, începând cu ora 13,00, în sala Lapidarium a Muzeului de Istorie. Autorul fascinantului roman "Cartea şoaptelor" va prezenta două cărţi ale sale lansate recent: "Patimile după Gödel" (despre generaţia postrevoluţie; filosoful austriac Gödel fiind autor al unor teoreme ale incompletitudinii!), precum și volumul de poeme "Ei spun că mă cheamă Varujan". Autorul va oferi autografe.

Citit 546 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 23:41

2 comentarii

 • postat de Terente...de la Galati
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 08:53
  86.34.180.***
  Ce miracol... Miruit si scapat cu aceasta ocazie din mainile Justitiei, acest armean mincinos si las, a ajuns sa vrea si Nobel-ul. Ca asa-i la noi. Hotul este imparat, curvele sunt vedete tv, tradatorii au devenit eroi ai neamului!
  Nu va este scarba?
  2
  4
  Raportează
 • postat de Nea Luce
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 08:52
  86.124.203.***
  ...Fostul candidat la Premiul "Nobil"...Nobletea (alesului), nu-i asa te scapa de urmarirea penala. Daca mai dai "cetesti" cu lacrimi in ochisori si o "poezioara" din "carticica cu rugaciuni" apoi dai cu "mir" din "sticluta la purtator"...ai scapat de "dracii" de la DNA si de urmarirea penala...Penal om !
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.