Dacian Cioloș a câștigat alegerile interne din USR PLUS

Dacian Cioloș a câștigat alegerile interne din USR PLUS
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Europarlamentarul Dacian Cioloş, fost premier, a fost ales, vineri seară, în funcţia de preşedinte al USR PLUS, în urma celui de-al doilea tur al alegerilor interne. El a obţinut 19.603 voturi, iar contracandidatul său, Dan Barna, 18.908, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionuţ Moşteanu.

"Au votat 38.511 colegi, dintr-un total de 44.540, care au primit mail-ul cu link-ul pentru vot, cu aplicaţia pentru vot şi, în urma voturilor exprimate de colegii noştri, clasamentul este următorul: Dacian Cioloş a întrunit 19.603 voturi, Dan Barna - 18.908 voturi. Ăsta este rezultatul în urma votului electronic ce va fi trimis spre validare către Congresul USR ce va avea loc în acest weekend", a precizat Moşteanu.

În urma prezentării rezultatelor, cei doi contracandidați au afirmat că, și pe viitor, vor conlucra, iar, refacerea Coaliției de guvernare se poate întâmpla doar fără actualul premier, Florin Cîțu, conform lui Dacian Cioloș. Acesta a mai spus că ”îi mulțumește lui Dan (Barna - n.r ) că a crezut în acest proiect și îl asigur că vom lucra împreună”. La rândul său, Dan Barna a precizat că are foarte multă încredere că în 2024 acest partid va da președintele României și a adăugat că ”rămâne alături în acest proiect”.

Citit 1594 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.