"Iubirea ta crudă", noul single al gălăţencei Andreea Ignat (VIDEO)

"Iubirea ta crudă", noul single al gălăţencei Andreea Ignat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

"Iubirea ta crudă", noul single al artistei Andreea Ignat din Galaţi, a adunat peste 22.000 de vizionări în doar câteva ore de la lansarea pe YouTube. Vineri dimineaţă, Andreea a cântat melodia, în premieră, la "Neatza cu Răzvan şi Dani", pe Antena 1.

Frumoasă, talentată şi plină de energie, o apariţie atât pe scenă, cât şi în spatele ei, Andreea Ignat a transpus în versuri sentimentele a două persoane neîmplinite, dar îndrăgostite, într-un sound nou, fresh, cu un videoclip de imagine, care o pune în valoare pe artistă. Noul cântec poate fi ascultat pe repeat, "atât în serile ploioase de toamnă, cât şi în nopţile de distracţie, când bătăile inimii te fac să simţi nevoia de a te elibera de toate sentimentele «crude»", mărturiseşte Andreea Ignat, care e convinsă că piesa va stârni emoţii puternice, pentru că mulţi se vor regăsi în mesajul ei.

Trebuie reamintit că Andreea Ignat a lansat, în 2011, prima melodie proprie, promovată la cele mai cunoscute emisiuni tv şi la radio. Artist, coregraf şi profesor de canto de succes, la doar 31 de ani, Andreea Ignat se poate mândri cu peste 20 de ani de carieră muzicală şi peste 12 ani de performanțe alături de elevii săi din cadrul EStrada Studio Galaţi, una dintre cele mai populare şcoli de muzică şi dans din România, unde în prezent se pregătesc pentru a deveni artişti peste 300 de copii şi tineri. Deşi mulţi n-au dat şanse visului Andreei de a deschide o şcoală de muzică şi dans în oraşul natal, artista s-a perfecţionat în tehnici de muzică uşoară şi coregrafie la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" şi la Facultatea de Arte din Galaţi, iar apoi, cu perseverenţă, profesionalism şi mult suflet, a reuşit să facă remarcată EStrada Studio la nivel naţional şi internaţional.

Andreea cucereşte simpatia tuturor prin naturaleţe, farmec şi dezinvoltură, prin felul său prietenos de a interacţiona cu oamenii, dar şi prin muzica şi coregrafiile spectaculoase create.

Citit 2050 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.