Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorţ

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorţ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova, a anunţat că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Reghe și sexy-impresara au o relație de 15 ani, iar recent s-a aflat că antrenorul urmează să devină tată peste doar șase luni.

În ultimele luni, cel mai "arzător" subiect din presă a fost divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Negat vehement de impresară, acum divorțul este confirmat de cunoscutul antrenor român. Acesta a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal.

Reghecampf recunoaște că se află într-o perioadă delicată din viața sa: "Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus, pentru cancan.ro, Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu și Corina vor fi părinți

Laurențiu Reghecampf și Corina, femeia care i-a cucerit inima antrenorului, și-ar fi dus relația la următorul nivel. Actualul antrenor al Universității Craiova urmează să devină din nou tată peste doar șase luni. Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a avansat, iar tânăra s-a mutat în casa antrenorului, la Craiova. Mai mult decât atât, vestea că ar urma să devină părinți i-a apropiat și mai mult, susțin unele surse. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr. Conform cancan.ro, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt mai hotărâți ca niciodată să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Pentru asta au deja naș - patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc. Desigur, acest lucru se va putea realiza doar după ce se va pronunța divorțul de deja fosta sa soție, Anamaria Prodan. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai, iar de atunci nu și-ar mai fi putut ține în frâu sentimentele. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, au bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par mai fericiți ca niciodată.

Citit 791 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 22:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.