Centrul de vaccinare din parcarea Shopping City se închide luni

Centrul de vaccinare din parcarea Shopping City se închide luni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, în urma scăderii temperaturilor, doar în acest weekend mai rămâne deschis centrul drive-thru din parcarea Shopping City Galați, considerat unul dintre cele mai eficiente puncte de vaccinare de acest tip din țară. De luni, 22 noiembrie 2021, acest centru nu va mai funcționa, activitatea sa fiind închisă temporar în perioada sezonului rece.

"Gălățenii au în continuare posibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19 în centrele amenajate de către Primăria municipiului Galați la Patinoarul "Dunărea", Sala Sporturilor și Baza "Siderurgistul", unde s-au reorganizat fluxurile. La Baza "Siderurgistul" sunt două centre de vaccinare. Un centru are un flux pentru Astra Zeneca, iar celălalt are trei fluxuri pentru administrarea serului Johnson&Johnson. La Patinoarul "Dunărea" sunt trei centre, unul cu un flux pentru Moderna, iar celelalte două au fiecare câte două fluxuri de Pfizer. La Sala Sporturilor avem două centre de vaccinare, fiecare fiind cu câte două fluxuri pentru Pfizer. Programul la aceste centre este zilnic, între orele 8,00-20,00", transmite Primăria.

Trebuie spus că personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați din cadrul Primăriei a asigurat, în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie 2021, vaccinarea la centrul drive-thru, administrând 1.763 de doze de vaccin. De la redeschiderea centrului în această toamnă, în mai puțin de o lună, au fost administrate peste 4.500 de doze de vaccin.

"În context, precizăm că personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați s-a implicat şi în derularea anchetelor epidemiologice, reușind astfel să aducă la zi aceste anchete, în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie 2021, în urma colaborării cu DSP. Este vorba despre 2.600 de anchete epidemiologice derulate de personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați", mai precizează Primăria.

Citit 1757 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.